Η Λασπολογία του Κυριάκου Βελόπουλου και οι Αποκαλύψεις για την Αφροδίτη Λατινοπούλου (Παντελής Παντελίδης αρθρογράφος)

Σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη και αποκαρδιωτική εξέλιξη για το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου στη χώρα μας, ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε πρόσφατα μια άνευ προηγουμένου λασπολογία κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Οι επιθέσεις του όχι μόνο επικεντρώνονται στην προσωπικότητά της, αλλά εμπεριέχουν και ψεύδη σχετικά με την ιδιωτική της ζωή. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η κ. Λατινοπούλου διατηρούσε ερωτική σχέση με τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιληναίο.Αυτή η ανυπόστατη κατηγορία αποτελεί τη βάση για μια συκοφαντική εκστρατεία, που δεν στοχεύει μόνο να αμαυρώσει την εικόνα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, αλλά και να την υπονομεύσει επαγγελματικά και πολιτικά.

Η ίδια, σε δημόσια ανάρτησή της, δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι κατηγορίες αυτές είναι απολύτως ψευδείς και πως δεν θα επιτρέψει να παραμείνουν αναπάντητες. Εξάλλου, ανέφερε ότι σκοπεύει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να αποκαταστήσει το όνομά της και να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά της.

Ο κ. Βελόπουλος, αντί να προσφέρει έναν παραγωγικό και τεκμηριωμένο πολιτικό διάλογο, έχει επιλέξει να κατρακυλήσει σε φτηνές και προσβλητικές τακτικές, που δεν προσφέρουν τίποτα στη δημόσια σφαίρα παρά μόνο δυσπιστία και διαίρεση. Η δημόσια διάδοση ψευδών και ανυπόστατων κατηγοριών, όπως η υποτιθέμενη ερωτική σχέση με τον κ. Μυτιληναίο, όχι μόνο πλήττει την Αφροδίτη Λατινοπούλου, αλλά δηλητηριάζει και τον ίδιον αλλά και πολύ περισσότερο την ίδια την δημοκρατία.Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί ο κ. Βελόπουλος επιλέγει να χρησιμοποιεί τέτιου είδους τακτικές.

Η απάντηση φαίνεται να είναι ξεκάθαρη: Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα και όταν η πολιτική ατζέντα στερείται περιεχομένου, οι προσωπικές επιθέσεις αποτελούν το τελευταίο καταφύγιο για να προκαλέσουν θόρυβο και να στρέψουν την προσοχή μακριά από τα πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.Ωστόσο, η ελληνική κοινωνία δεν έχει τίποτα να κερδίσει από αυτές τις πρακτικές. Τέτοιες τακτικές διαίρουν, αντί να ενώσουν, και αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από τις αληθινές προκλήσεις της εποχής.

Η κυρία Λατινοπουλου , σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, επέλεξε να σταθεί απέναντι σε αυτή τη χυδαία και υβριστική επίθεση και να διεκδικήσει το δικαίωμά της για δικαιοσύνη.Η πολιτική ζωή του τόπου μας πρέπει να βασίζεται σε επιχειρήματα, διαφάνεια και σεβασμό.

Οποιοσδήποτε πολιτικός καταφεύγει σε λασπολογίες και ψευδείς κατηγορίες αποδεικνύει την αδυναμία του να σταθεί αντάξιος του ρόλου του. Είναι ευθύνη όλων μας να αποδοκιμάζουμε αυτές τις πρακτικές και να απαιτούμε πολιτική ηθική και διαφάνεια.Ας ελπίσουμε πως η ελληνική δικαιοσύνη θα λάβει το λόγο και θα αποκαταστήσει τη βλάβη που προκάλεσαν αυτές οι κατηγορίες. Η κοινωνία μας δεν έχει περιθώριο για τέτοιου είδους αθλιότητες.

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί