Το Συγκλονιστικό Τραγούδι της Καλλιόπης Βέττα για τα Τεμπή

Η σπουδαία Καλλιόπη Βέττα και η αξιοσημείωτη Αριστέα Αδαμίδου συναντιούνται σε μία συγκινητική συνεργασία με αφορμή την τραγωδία που μας συγκλόνισε όλους . Το “Κλάμα Αδικίας” αποτυπώνει τη θλίψη μιας μητέρας που αποχαιρετά το παιδί της, αφήνοντας ένα βαθύ αίσθημα αδικίας στο πέρασμά του.

Η δημιουργός Αριστέα Αδαμίδου από την Πτολεμαΐδα εμπνεύστηκε από την ανυπέρβλητη πνευματική δύναμη της κυρίας Καρυτσιανού, η οποία αγωνίζεται για δικαιοσύνη.

Το αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας είναι ένα τραγούδι που αγγίζει τις καρδιές και προκαλεί συναισθήματα βαθιά. Η ερμηνεία της Καλλιόπης Βέττα αποτελεί εγγύηση για συγκίνηση και συναισθηματική επαφή με το ακροατήριο, ενώ η αφήγηση της Αριστέας Αδαμίδου προσθέτει στο τραγούδι μια επιπλέον διάσταση βαθιάς συναισθηματικής αλληλεπίδρασης.

Οι μουσικοί συντελεστές, υπό την επιμέλεια της Αριστέας Αδαμίδου, προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη μελωδία που αγκαλιάζει τους στίχους με αγάπη και συναίσθημα.

Το “Κλάμα Αδικίας” αναμένεται να αποτελέσει μια δυνατή φωνή που θα ακουστεί και θα αγγίξει κάθε καρδιά που χρειάζεται ελπίδα και δικαιοσύνη. Συντελεστές: – Στίχοι/Μουσική:Αριστέα Αδαμίδου – Ερμηνεία: Καλλιόπη Βέττα – Αφήγηση:Αριστέα Αδαμίδου – Κιθάρες/Μπάσο:Σταύρος Κερμενιώτης – Πιάνο/Πλήκτρα:Μάρκος Βαλαβάνης – Φλάουτο:Αννούς Ναρογιάννη – Ενορχήστρωση/Μίξη/Mastering:Σταύρος Κερμενιώτης

Ο σύνδεσμος του τραγουδιού στο YouTube:

One response to “Το Συγκλονιστικό Τραγούδι της Καλλιόπης Βέττα για τα Τεμπή”

  1. Μαρία Ιωάννου Avatar
    Μαρία Ιωάννου

    Μπράβο! Πραγματικά συγκλονιστικό τραγούδι!

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί