Καταγγελία αναγνώστη για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Ονομάζομαι Κ.Λ.

Την Κυριακή 7/4 επισκέφθηκα με τον γιο μου, την παιδιατρική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, περί τις 16:00

Ο γιος μου, δέκα ετών , είχε τρέμουλο στα χέρια, θερμοκρασία 37.6, αδυναμία στα πόδια και ναυτία. Για αυτούς τους λόγους επιλέξαμε να μεταβούμε στο νοσοκομείο.

Η γιατρός, εξέτασε το γιο μου, του πήρε αίμα για περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες όταν ολοκληρώθηκαν, μας ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και μας είπε ότι ευθύνεται η προ 24 ωρών, μεγαλη έκθεση του γιου μου, σε βιντεοπαιχνίδια τύπου playstation.

Δεν έγινε εισαγωγή κι επιστρέψαμε στο σπίτι περί της 17:30

Γύρω στις 18:30 της ίδιας ημέρας, το παιδί έπεσε κάτω , είχε σπασμούς, κι έβγαζε αφρούς από το στόμα. Αμέσως κάλεσα το ΕΚΑΒ όπου και μεταφέρθηκε ξανά στην παιδιατρική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, αυτή τη φορά, υπεβλήθη σε μαγνητική και λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στην παιδί νευρολογική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Μετά από εξετάσεις στο συγκεκριμένο τμήμα του νοσοκομείου, εντοπίστηκε εγκεφαλίτιδα. Το παιδί παρέμεινε νοσηλευόμενο από την Κυριακή 7 Απριλίου έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου. Οι γιατροί στο ΑΧΕΠΑ μας χορήγησαν αγωγή ΔΙΕΤΙΑΣ , κι επαναληπτικές εξετάσεις στις 22/5

Οι εντολές των γιατρών ήταν αποχή από πλειάδα δραστηριοτήτων, καμία άσκηση, πλην βαδίσματος.

Όλη αυτή η διαδικασία δεν οδήγησε στην ίαση του παιδιού, αλλά στην μείωση της φλεγμονής (εγκεφαλίτιδα), ενώ προκάλεσε μόνιμα υψηλή αρτηριακή πίεση στο γιο μου.

Η καταγγελία μου αυτή, έχει ως σκοπό να επιστήσει τη μέγιστη προσοχή των γιατρών του Μποδοσάκειου, απέναντι σε κάθε ασθενή

Υ.Γ. για όσα συνέβησαν, θα ασκήσω κάθε ένδικο μέσο που προβλέπει ο νόμος

Υ.Γ η καταγγελία είναι ανώνυμη, αλλά τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί