Δήμος Σερβίων – Παρεμβάσεις στη Δημοτική Κοινότητα Ελάτης

Ο Δήμος Σερβίων συνεχίζει τις στοχευμένες παρεμβάσεις στις τοπικές κοινότητες. Χθες, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εργασίες στη Δημοτική Κοινότητα Ελάτης.

Οι παρεμβάσεις περιελάμβαναν:

Διάνοιξη και συντήρηση αγροτικών δρόμων: Οι αγροτικοί δρόμοι της Ελάτης βελτιώθηκαν για να εξασφαλιστεί η εύκολη πρόσβαση των κατοίκων στις αγροτικές περιοχές.

Κοπή χόρτων: Πραγματοποιήθηκε κοπή των χόρτων σε κεντρικά σημεία και περιμετρικά της κοινότητας για την βελτίωση της αισθητικής εικόνας της περιοχής.

Αλλαγή λαμπών: Αντικαταστάθηκαν φθαρμένες λάμπες δημοτικού φωτισμού, εξασφαλίζοντας επαρκή φωτισμό κατά τις βραδινές ώρες.

Παρεμβάσεις για την πυροπροστασία: Υλοποιήθηκαν εργασίες για την ενίσχυση της πυροπροστασίας, περιλαμβάνοντας τον καθαρισμό των ζωνών πυροπροστασίας.Ο

ι Αντιδήμαρχοι Έφη Παπαδοπούλου και Λευτέρης Χατζηλαζάρου βρέθηκαν επί τόπου, επιβλέποντας τις εργασίες και συνομιλώντας με τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις παρεμβάσεις. Ο Δήμος Σερβίων παραμένει προσηλωμένος στην συνεχή βελτίωση των συνθηκών ζωής και την προστασία των δημοτών του.

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί