Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, Αντιπύραρχο κ. Δημήτριο Τσουμάνη, ο οποίος τον επισκέφτηκε εθιμοτυπικά στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων του.

Τον νέο Διοικητή συνόδευαν ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Φλώρινας Πύραρχος κ. Ιωάννης Μιαούλης και ο απερχόμενος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Αντιπύραρχος κ. Κυριάκος Τριανταφυλλίδης.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε στη Φλώρινα τον κ. Τσουμάνη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, αναφέρθηκε στη στενή και αγαστή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και στα αποτελέσματα από την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου.Ό

πως τόνισε ο κ. Γιαννάκης, ο Δήμος Φλώρινας τόσο κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, όσο και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, είναι σε επιφυλακή και συνδράμει με οχήματα και προσωπικό στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί