Έκτακτο – Έφυγε από τη θέση του διοικητή Τροχαίας Πτολεμαΐδας ο Σπύρος Τάσιος ( στην οποία ήταν αποσπασμένος) κι επιστρέφει στην οργανική του θέση, τη Διοίκηση του Τμήματος Πτολεμαΐδας.

Έκτακτη επικαιρότητα:
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ανακοινώθηκαν χθες οι μεταθέσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην πόλη μας δεν υπήρξε καμία ουσιώδης μεταβολή.

Κατόπιν αυτών από σήμερα διακόπηκε η απόσπαση του Αστυνόμου Α’ Τασιου Σπυρίδωνα από το Αστυνομικό Τμήμα Εορδαίας στο Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας και επιστρέφει στην οργανική του θέση, δηλαδή στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς ως γνωστόν η μετακίνηση του γινόταν με διαρκείς τρίμηνες αποσπάσεις.


Σύμφωνα με την απόφαση του Αρχηγείου, διοικητής του Τμήματος Τροχαίας ήταν και συνεχίζει να παραμένει ο Αστυνόμος Α’ Παναγιώτης Αβραμίδης ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.


Το ερώτημα ποιός θα είναι διοικητής του μένει να απαντηθεί και είτε θα αναλάβει προσωρινά ο Αστυνόμος/Υποδιοικητής του Τμήματος μέχρι την επιστροφή του κ. Αβραμίδη μετά την ανάρρωση του, είτε σε περίπτωση αδυναμίας του νυν υποδιοικητή, να ανταπεξέλθει στις νέες αυξημένες του υποχρεώσεις, θα διαταχθεί η απόσπαση άλλου αξιωματικού. Αυτό μένει να αποφασισθεί από την ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια απόφαση που ξάφνιασε πολύ κόσμο, γεγονός όμως είναι ότι η θητεία στη διοίκηση του απερχόμενου (αποσπασμένου αξιωματικού), κατά κοινή ομολογία δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με βάση τα πλήθους παράπονα των πολιτών της Πτολεμαΐδας για (επιεικώς) ελλειπή αστυνόμευση που έχει σαν αποτέλεσμα έκνομες συμπεριφορές (αυτοσχέδιους αγώνες, ηχορύπανση κλπ) που φυσικά δεν αντιμετωπίζονται με εμφανίσεις σε social media σε προφίλ ιδιωτών και παρακλήσεις, που ουδεμία σχέση έχουν με όλα τα παραπάνω.

Σύμφωνα με φήμες που διακινουνται αριστερά και δεξιά (τις οποίες η στήλη δεν ασπάζεται) παίχτηκε ένα σκληρό πολιτικό Μπρα ντε φερ για την διοίκηση της Τροχαίας, η οποία ενεφανίσθη ως μήλον της έριδος, αλλάζοντας ουκ ολίγες φορές χερια.

Κι επειδή στην Ελλάδα ζούμε , οι εικασίες, ενδεχομένως να έχουν βάση, καθώς ζούμε στο πετσί μας, αλλαγές διευθυντων νοσοκομείων και διαφόρων άλλων υπηρεσιων

Εμείς από τη μεριά μας , με πλήρη ειλικρίνεια και αγάπη για την πόλη και τους κατοίκους της, ιδιαίτερα δε στα νέα παιδιά, τον ανθό και το μέλλον μας, οφείλουμε να ευχηθούμε στον νέο Διοικητή, να ασκήσει στο έπακρο τα καθήκοντα του και να φέρει ηρεμία και νομιμότητα στην πόλη.

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί