Αλλαγή στην Τροχαία Πτολεμαΐδας. Ένας κύκλος έκλεισε, ο κατ ομολογίαν πιο αποτελεσματικός διοικητής τέθηκε στο περιθώριο, οι πιο μαύρες σελίδες της εποχής Γκρουεζα δεν αποδεικνύονται μεν, αλλά ρίχνουν βαριά τη σκιά τους (σχόλιο της σελίδας)

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του πρώην οι Διοικητη Τροχαίας κ. Παναγιώτη Αβραμίδη

Με την ανακοίνωση σήμερα της απόφασης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που έκρινε οριστικά τις μεταθέσεις των Αξιωματικών, έφτασε στο τέλος της και τυπικά, μια διαδρομή που ξεκίνησε μεν, αλλά δυστυχώς για κάποιους λόγους με την παρούσα ανάρτηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Αποχωρώντας (με το κεφάλι ψηλά κι όχι με την ουρά στα σκέλια) από το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας καθώς διατάχθηκε η μετάθεση μου σε άλλη Υπηρεσία, οφείλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα το Θεό που με τη βοήθεια του, καθ’ όλο το διάστημα της Διοίκησης μου δεν σημειώθηκε στην περιοχή ευθύνης του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ δυστύχημα ή έστω τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό. Ελάχιστα και μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν και τα τροχαία ατυχήματα με ελαφρό τραυματισμό, γεγονός για το οποίο αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος.
Οφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό του Τμήματος, που υπό την καθοδήγηση μου και από κοινού καταφέραμε να έχουμε (παρά τις πλήθος αντιξοοτήτων) αυτό το εντυπωσιακό κατά κοινή ομολογία αποτέλεσμα. Με την προσπάθεια των συνεργατών μου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, αλλά κυρίως με βάση επίσημα στοιχεία, επιτεύχθηκε η βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αποδώθηκαν στους οδηγούς δεκάδες θέσεις στάθμευσης που επί χρόνια ήταν παρανόμως κατελημμένες, έγιναν προσπελάσιμοι ορισμένοι δρόμοι που ήταν επί χρόνια κυριολεκτικά απροσπέλαστοι και εν γένει θεωρώ ότι δουλεύοντας εντατικά όλοι μαζί συμβάλλαμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και (κυρίως) της οδικής ασφάλειας των πολιτών της περιοχής ευθύνης μας.
Θα ήταν ιδιαίτερη παράλειψη μου να μην αναφερθώ και να μην ευχαριστήσω δημόσια τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Πλακεντά Παναγιώτη που όχι μόνο από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε αίτημα που ετέθη από πλευράς της Υπηρεσίας, αλλά κυρίως, αποτελώντας φωτεινή εξαίρεση, ουδέποτε ζήτησε οιασδήποτε μορφής “εξυπηρετήσεις”, και ούτε άσκησε ποτέ οποιασδήποτε μορφής πιέσεις αφήνοντας τόσο εμένα, όσο κατ’ επέκταση και το προσωπικό της Υπηρεσίας απερίσπαστους στο έργο μας ώστε να είναι δυνατή η εκπλήρωση της αποστολής μας.
Στη “νέα” διοίκηση εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της και δύναμη ώστε να ανταποκριθεί στη δύσκολη αποστολή της, γιατί στο δικό μας λειτούργημα (ως κατ’ εξοχή υπευθύνων για την οδική ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής που μας έχει εμπιστευθεί η Πολιτεία) η κάθε αποτυχία, η ολιγωρία και ο “ωχαδερφισμός”, δυστυχώς βάφεται με αίμα, νέων ως επί το πλείστον ανθρώπων και με αβάσταχτο τον πόνο αυτών που”μένουν πίσω”.

Και πάλι ευχαριστώ το Θεό και το αξιόλογο προσωπικό / συνεργάτες μου του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας που είχα την τιμή να διοικήσω και στους οποίους εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υπηρεσιακή γαλήνη και επίτευξη όλων των στόχων τους.

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί