Επιστολή αναγνώστη, διαμαρτυρία προς τη δημοτική αρχή και την πολική της απ

Οι αναρτήσεις μας, έχουν μεγάλη απήχηση στην κοινωνία της Εορδαίας, σχολιάζονται συζητούνται θετικά, γιατί είναι κραυγή ΑΓΩΝΙΑΣ για το μέλλον της Εορδαίας!!!

Η σημερινή εικόνα του Δήμου είναι ότι χειρότερο μας έχει τύχη σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον μας……..

Απολιγνιτοποιηση, σε πλήρη απραξία ο Δήμος μόνο οι μεγαλοστομίες του Δημάρχου, είναι ένας αέρας κοπανιστος, τόν όποιον δεν τον υπολογίζουν.
Το ένα μετά το άλλο τα ορυχεία και οι Σταθμοί της ΔΕΗ κλείνουν, διευρύνοντας το φάσμα της ανεργίας και της φυγής των νέων να βρουν άλλου την τύχη τους.

5 χρόνια τώρα καμμία επένδυση μόνο κλείσιμο επιχειρήσεων,σε λίγο θα έρθει και η ώρα της εστίασης.

Η καθημερινότητα, το πράσινο, όλα παντού κοινότητες, πόλη έχουν ξεραθεί κίτρινα καμένα, ακόμα και εκεί που υπάρχει υποδομή, όπως νησίδες της πόλης και πάρκα δεν λειτουργούν.
Στα σιντριβάνια,το νερό ανύπαρκτο για να δώσει μια δροσερή νότα.

Ο φωτισμός ανύπαρκτος παρά τις επισημάνσεις των πολιτών τα αντανακλαστικά της αρμόδιας υπηρεσίας είναι καθυστερημένα έως πλήρη αδιαφορία. 5 χρόνια τώρα αναμένουμε την συντήρηση τους.

Το κλειστό γυμναστήριο, είναι εδώ και 2 χρόνια κλειστό για να επιβεβαιώνει την ονομασία του.

Δεν είμαστε ικανοί 5 χρόνια τώρα να επισκευάσουμε την οροφή του παλαιοντολογικου Μουσείου και είναι κλειστό εδώ και 2 χρόνια,ΝΤΡΟΠΗ μας.

Πολλά ακόμα θα μπορούσα να γράψω, όλα αυτά που κατά καιρούς αναφέρουμε είναι αγωνίες και ενημέρωση από απλούς πολίτες και από την διαμονή μου αυτές τις μέρες στον δήμο καθότι εργασιακός μετανάστης, αλλά ευτυχώς έρχομαι συχνά πυκνά στην πόλη.

Ο Δήμος Εορδαίας παρουσιάζει εικόνα πλήρους διάλυσης, δεν μας υπολογίζει κανένας κυβερνητικός παράγοντας.

Οι δε πολίτες για όλη αυτή την εικόνα σχολιάζουν αρνητικά και επικριτικά.

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί