Ο Δήμαρχος Φλώρινας στον αγιασμό του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές για μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά απηύθυνε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, στη διάρκεια του αγιασμού, που τελέστηκε σήμερα το πρωί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος σημείωσε πως «η δημοτική αρχή βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και εργάζεται ώστε να διαμορφώνει τις καλύτερες προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων και τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος μάθησης”.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συνέχεια στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου, το οποίο ολοκληρώνεται άμεσα, υπογραμμίζοντας πως σειρά θα πάρουν και άλλες σχολικές μονάδες, ενώ όσον αφορά το 2ο ΓΕΛ πρόσθεσε πως έχουν προγραμματιστεί έργα αναβάθμισης και καλλωπισμού.Ο κ. Γιαννάκης, ολοκληρώνοντας, απευθύνθηκε ξεχωριστά στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, ευχόμενος τους καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Γράψτε μία απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί